Gründerene bak BANQ

Markus Vesøen CEO og gründer av BANQ.no

Markus Vesøen

Markus er lidenskaplig opptatt av å skape tjenester som gjør en forskjell i menneskers liv. I løpet av 8 år i bank, erfarte han hvordan store norske selskaper og organisasjoner oppnådde store rentefordeler ved å forhandle. Vanlige kunder måtte nøye seg med listepriser. Løsningen på problemet ble den digitale tjenesten BANQ, hvor vi forhandler renter og betingelser kollektivt.

Markus kommer fra Grimstad og har bagrunn innen Innovasjon, tjenesteutvikling og oppstartselskaper. Markus har utdanning innen IT fra Universitetet i Agder.

Erlend Bratteberg - CFO & Gründer av BANQ.NO

Erlend Bratteberg

Erlend har bakgrunn innen shipping hvor prisforhandlinger og avtaleoppfølging er sentralt. Erlend er glad i å hjelpe andre og liker tøffe forhandlinger. Krangle med banken for bedre rente og vilkår er noe som ikke ligger like naturlig for alle. Erlend brenner for akkurat dette, han jobber med å strukturere og forhandle frem de beste tilbudene. Erlend har ansvar for avtaleoppfølging og forhandlinger, han kommer fra Grimstad og har økonomi og IT som bakgrunn fra Universitet i Agder.

Hva er BANQ?

Det er enkelt å bli passiv i kampen om de beste betingelsene om du selv ikke har lang erfaring innen bank og forhandlinger.

BANQ er en medlemstjeneste som forhandler rente og betingelser på lånet til alle medlemmer samtidig. Vår misjon er å gi medlemmene i BANQ forhandlingsmakt overfor bankene og best mulig personlig økonomi. Vi har utviklet BANQ-tjenesten med mål om å forenkle ditt forhold til banker.

Mange synes det er vanskelig å forhandle med banken, og det kan være vanskelig å komme opp med gode argumenter for hvorfor akkurat du bør få en bedre rente. I BANQ blir alle medlemmer av et BANQ-lag som har samme rentemål. Som medlem i BANQ slipper du å forhandle med bankene alene, vi gjør det sammen.

Hva gjør du?

1.
Bli medlem

Registrer deg hos oss, og motta ditt medlemskap på e-post. Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid etter registeringen med informasjon om hvordan du kan etablere din konto i BANQ.

2.
Din låneinformasjon

Nå som du er medlem og har aktivert din konto fyller du ut din låneprofil. Basert på dine opplysninger vil du få en estimert renteforbedring du kan oppnå med ditt medlemskap.

3.
Godkjenn

Du godkjenner din renteforbedring. Når BANQ fremforhandler et tilbud som er lik eller bedre så igangsetter vi flyttingen av ditt lån om en annen bank enn din har kommet med det beste tilbudet.

Hva gjør BANQ?

1.
Medlemskap

Når vi mottar din registrering så bekrefter vi ditt medlemskap, og så snart som mulig sender vi deg din kontoinformasjon slik at du kan begynne på din låneprofil.

2.
Forhandlinger

BANQ forhandler kontinuerlig med Norske banker og når din låneprofil er fylt ut tar vi deg inn i ditt BANQ-lag. Ved nærmeste forhandling vil du få et nytt rentetilbud.

3.
Bytte

Når tilbudet har en rentesats som er tilsvarende eller bedre enn det ditt BANQ-lag har godkjent, blir det iverksatt nødvendige endringer slik at du får den nye renten.